2929_antr-500x500

Детски Долен дел 2929

Шифра: 2929.
890,00 MKD

Состав: 65% памук, 35% полиестер

дебела вата

Боја

Големина (Ориентациони величини)

Ресетирај

Дополнителни информации

Боја

светло сива, темно сива, црна

Големина

12, 14, 16