За нас

Трговската марка DINO е создадена во 1997 година во Бугарија. До 2003 година фирмата веќе има 300 вработени и произведува текстилни производи за продажба на мало и големо. Денес трговската марка DINO врши продажба на над 500 нови модели годишно кои се изработени од најквалитетни материјали.

ДИНО СПОРТ е овластен интернационален партнер на марката DINO за Македонија кој со договорот за продажба го има правото над лиценцата на трговската марка DINO.

ДИНО СПОРТ врши продажба на брендот преку интернет страницата и преку продавница која се наоѓа во трговскиот центар ЛЕПТОКАРИЈА наспроти аптеката ZEGIN.

Информирајте се за синдикалната продажба на рати без камата со задршка на плата.

ДИНО СПОРТ Ви нуди квалитетни производи по најпристапни цени на пазарот.

Производите можете да ги најдете во нашата продавница Дино Спорт  која се наоѓа во Трговскиот Центар – Лептокарија во Карпош 3 , наспроти аптеката Зегин од внатрешната страна.

Други производи што можете да ги најдете кај нас:

– до 10XL МАШКИ: Блузи, Кошули, Панталони, Фармерки, Јакни, Тренерки, Карго Панталони,
– до 8XL ЖЕНСКИ: Кошули, Панталони, Фармерки,Сукњи, Блузи, Јакни, Тренерки, Хеланки,

Исто така кај нас ќе најдете и опрема за вежбањеDry Fit Блузи, Шорцеви, Хеланки по екстра најповолни цени.

Информации на телефон 071 39 32 39 .

Повелете Посетете не !